Početna Aktuelno “Food Talk” konferencija – najava za panel br. 3

“Food Talk” konferencija – najava za panel br. 3

0

Treći panel ovogodišnje “Food Talk” konferencije pod nazivom “The Menu: Šta je sledeće što može zadovoljiti osetljiva nepca i velika očekivanja publike “fine dining” restorana by ‘Cafe Bar & Restoran'” održaće se u četvrtak, 19. oktobra, u Dorćol Platz-u u Beogradu sa početkom od 14.40 časova.

Učesnici:

Đorđe Klipić, chef kuhinje restorana Tchaikovsky, hotela Moskva
Nikola Rosić, chef kuhinje Thyme Street Food & Cuisine koncepta
Nenad Živković, executive chef, Radisson Collection Hotel Old Mill
Nikola Kovačević, chef kuhinje restorana Bistromat
Uroš Ivošević, chef kuhinje restorana Gig
Dunja Lukić, pastry chef restorana JaM

– Moderator: Svetislav Stojanović, CafeBar & Restoran

Od 2013. godine održava se regionalna konferencija posvećena gastronomiji koja okuplja nekoliko stotina učesnika, predavača i izlagača. Konferenciju organizuje tim kulinarskih izdanja Color Press Group zajedno sa agencijom za organizovanje događaja Color Media Communications.

Ove godine “Food Talk” će se održati 19. oktobra u Dorćol Platzu u Beogradu, a svoje znanje i iskustvo preneće nam najpoznatija imena iz sveta gastronomije, kao i regionalni stručnjaci koji diktiraju trendove u proizvodnji hrane i vina. Krajem godine prvi put ćemo najboljima u različitim kategorijama dodeliti “Taste Awards”, nacionalna priznanja za kvalitet u oblasti hrane.

Više o konferenciji možete pogledati na linku.

Foto: Promo