Početna Sport Fudbaleri Kabela spremni za novu sezonu u Srpskoj ligi

Fudbaleri Kabela spremni za novu sezonu u Srpskoj ligi

0

Fudbaleri Kabela obavljaju poslednje pripreme pre početak sezone u Srpskoj ligi grupa Vojvodina. Novosađani su najpre radili na svom terenu kraj Štranda potom su 10 dana proveli u Krupnju i taj period iskoristili za pripremne utakmice i probu nekoliko igrača. U prvom kolu novog prvenstva gostovaće Železničaru sutra od 17 sati.

Trener Kabelovaca Savo Pavićević, koji je preuzeo ekipu na početku prolećnog dela prethodne sezone. Iako su ambicije kluba bile plasman u viši rang, do toga nije došlo. Pavićević je rekao da se želje nisu promenile.

“Ambicije su nam ostale iste i želimo da se plasiramo u drugu po kvalitetu ligu u državi. Znamo da će to da bude teško, konkurencija je paklena, ali ići ćemo korak po korak. Prošle sezone smo bili blizu da se umešamo u borbu za vrh tabele, ali nas je nekoliko neočekivanih remija sputalo. Sada se nadamo da do toga neće doći i da ćemo se radovati na kraju sezone”, jasan je strateg crveno-crnih.

Kada je reč o sastavu, Pavićević je istakao da je poverenje ponovo dato mladim igračima uz nekoliko iskusnijih momaka.

“Važno mi je to što su mladi ostali u timu. Nikad nisam imao problem da stavim mlade u igru i da pružim šansu. S druge strane, tu je i okosnica tima predvođena Slobodan Novakovićem, Stefanom Petrovićem i Vukašinom Jelićem. Moram da pomenem i momke poput Trpčevića, Vujoševića i Pivaša, koji imaju potencijal i proigrali su upravo kod mene pri kraju prošle sezone. Momci se dobro znaju, uigrani su i iz dana u dan je vidljiv napredak. Naravno, da bi ostvarili cilj potrebno je da se dodatno pojačamo pogotovo na krilnim i bekovskim pozicijama”, rekao je Pavićević.

Izvor: Dnevnik.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay