Početna Gradske teme Predavanja o dijabetesu danas i u četvrtak u Domu zdravlja

Predavanja o dijabetesu danas i u četvrtak u Domu zdravlja

0

Nakon letnje pauze, septembarska predavanja u Savetovalištu za dijabetes Doma zdravlja “Novi Sad” počinju u utorak, 24. septembra, u 17 časova, u objektu na Limanu.

U Savetovalištu pacijenti dobijaju uputstva o pravilnoj ishrani, fizičkoj aktivnosti i stilu života uopšte, dnevnom praćenju glikemije kao i samodavanju insulina.

Predavanja na temu: “Značaj samokontrole šećera u krvi kod pacijenata obolelih od dijabetesa” održaće se sutra, 24. septembra, u 17 časova u Savetovalištu za dijabetes Doma zdravlja “Novi Sad u objektu “Liman”.

Ovo savetovalište se nalazi u DZ Liman na 3. spratu, u sobi 301. Telefon za informacije je 021 4879 833.

U četvrtak – predavanje u DZ “Jovan Jovanović Zmaj”

Isto predavanje biže održano i u četvrtak, 26. septembra, u objektu: “Jovan Jovanović Zmaj” na 2. spratu, u sobi 206, takođe sa početkom u 17 časova.

Savetovalište za dijabetes nalazi se u Doma zdravlja “Novi Sad” u objektu “Jovan Jovanović Zmaj”, a telefon za informacije je 021 4879 437.

Predavanja su otvorenog tipa, nije potrebno zakazivanje, niti uput lekara. Dom zdravlja poziva da se predavanjima pridruže i članovi porodice ljudi koji se bore protiv dijabetesa.

Izvor: mojnovisad.com
Foto: Arhiva