Početna Gradske teme Završeni radovi u Futoškoj ulici, a uskoro i oni u Novosadskog sajma

Završeni radovi u Futoškoj ulici, a uskoro i oni u Novosadskog sajma

0

Završeni su svi radovi u Futoškoj ulici, a pre roka će za saobraćaj biti otvorena i ulica Novosadskog sajma, gde se radovi završavaju do 15 sati, najavio je JKP “Put”.

U obe ulice je popravljen kolovoz i bilo je predviđeno da zbog opsežnih radova zabrana odvijanja saobraćaja traje do petka, 18. oktobra.

U Futoškoj je urađena popravka kolovoza u desnoj traci, od broja 27 do raskrsnice sa Ulicom braće Ribnikar, a u ulici Novosadskog sajma obnovljena je kolovozne konstrukcije i završni sloj asfalta od Hajduk Veljkove do Mičurinove ulice.

Pored toga, u Koledarskoj ulici u Veterniku izvode se pripremni radovi za popravku kolovoza asfaltom, kao i ulicama Donje provalije i Ružin venac u Bockama, dok je u ulici Lepe Kate, posle višednevnih pripremnih radova počela ugradnja novog asfalta.

Na Bukovačkom putu, kao i u ulicama Hadži Đerinoj, Alberta Ajnštajna i Bate Brkića popravljen je kolovoz, a u produžetku ulice Uroša Predića u Futogu, i delu ulice Dragoslava Srejovića u Veterniku popravljen je tucanički kolovoz.

U ulici Seljačkih buna raskopane površine dovedene su tehnički ispravno stanje, zaključuje JKP “Put”.

Izvor: 021.rs
Foto: JKP “Put”