U četvrtak, 19. oktobra, u Dorćol Platz-u u Beogradu pričaće se o dobrim kombinacijama hrane i pića u sklopu “Food Talk” konferencije.
Case Study – Food Loves Beer: Zašto je pivo dobro uz obrok i šta sa čim i kada ide?
– Carlsberg sa brendom “Blanc”
– Govornik: Darko Solomun, supervizor za točeno pivo u Carlsberg Srbiji
Od 2013. godine održava se regionalna konferencija posvećena gastronomiji koja okuplja nekoliko stotina učesnika, predavača i izlagača. Konferenciju organizuje tim kulinarskih izdanja Color Press Group zajedno sa agencijom za organizovanje događaja Color Media Communications.
Ove godine “Food Talk” će se održati 19. oktobra u Dorćol Platzu u Beogradu, a svoje znanje i iskustvo preneće nam najpoznatija imena iz sveta gastronomije, kao i regionalni stručnjaci koji diktiraju trendove u proizvodnji hrane i vina. Krajem godine prvi put ćemo najboljima u različitim kategorijama dodeliti “Taste Awards”, nacionalna priznanja za kvalitet u oblasti hrane.
Više o konferenciji možete pogledati na linku.
Foto: Promo