Treći panel ovogodišnje “Food Talk” konferencije pod nazivom “The Menu: Šta je sledeće što može zadovoljiti osetljiva nepca i velika očekivanja publike “fine dining” restorana by ‘Cafe Bar & Restoran'” održaće se u četvrtak, 19. oktobra, u Dorćol Platz-u u Beogradu sa početkom od 14.40 časova.
Učesnici:
– Đorđe Klipić, chef kuhinje restorana Tchaikovsky, hotela Moskva
– Nikola Rosić, chef kuhinje Thyme Street Food & Cuisine koncepta
– Nenad Živković, executive chef, Radisson Collection Hotel Old Mill
– Nikola Kovačević, chef kuhinje restorana Bistromat
– Uroš Ivošević, chef kuhinje restorana Gig
– Dunja Lukić, pastry chef restorana JaM
– Moderator: Svetislav Stojanović, CafeBar & Restoran
Od 2013. godine održava se regionalna konferencija posvećena gastronomiji koja okuplja nekoliko stotina učesnika, predavača i izlagača. Konferenciju organizuje tim kulinarskih izdanja Color Press Group zajedno sa agencijom za organizovanje događaja Color Media Communications.
Ove godine “Food Talk” će se održati 19. oktobra u Dorćol Platzu u Beogradu, a svoje znanje i iskustvo preneće nam najpoznatija imena iz sveta gastronomije, kao i regionalni stručnjaci koji diktiraju trendove u proizvodnji hrane i vina. Krajem godine prvi put ćemo najboljima u različitim kategorijama dodeliti “Taste Awards”, nacionalna priznanja za kvalitet u oblasti hrane.
Više o konferenciji možete pogledati na linku.
Foto: Promo