U četvrtak, 19. oktobra, u okviru “Food Talk” konferencije održaće se četvrti po redu panel pod nazivom “Let’s Chef Together: Šefovi kuhinja domaćih i inostranih restorana o svojim iskustvima” u Dorćol Platz-u u Beogradu.
Učesnici panela:
– Goran Kovačević, Cluster General Manager, Luxury Division, Island of Hvar, Croatia
– Dimitrije Acevski, Corporate Executive Chef Karisma Hotels & Resorts
– Stefan Zečević, chef kuhinje restorana Cveće zla
– Filip Ćirić, Owner at Restaurant Homa
– Moderator: Svetislav Stojanović, CafeBar & Restoran
Razgovor na panelu će početi u 15.40 časova.
Od 2013. godine održava se regionalna konferencija posvećena gastronomiji koja okuplja nekoliko stotina učesnika, predavača i izlagača. Konferenciju organizuje tim kulinarskih izdanja Color Press Group zajedno sa agencijom za organizovanje događaja Color Media Communications.
Ove godine “Food Talk” će se održati 19. oktobra u Dorćol Platzu u Beogradu, a svoje znanje i iskustvo preneće nam najpoznatija imena iz sveta gastronomije, kao i regionalni stručnjaci koji diktiraju trendove u proizvodnji hrane i vina. Krajem godine prvi put ćemo najboljima u različitim kategorijama dodeliti “Taste Awards”, nacionalna priznanja za kvalitet u oblasti hrane.
Više o konferenciji možete pogledati na linku.
Foto: Promo