Sinoć u Novom Sadu u hotelu Daš, asocijacija karving mastera Srbije i molekularne gastronomije Srbije proslavila je svoj prvi rođendan.
Uz predivne koktele, ketering u vidu molekularne gastronomije, divnu muziku i puno mladih ljudi uživali smo u provodu.
Sa zadovoljstvom smo posmatrali kako majstori svog zanata predstavljaju karving uživo i kako vrše postavku ovog izvanrednog voćnog stola, u čijim smo ukusima kasnije uživali.
Za kraj večeri porazgovarali smo i sa uvek nasmejanim direktorom asocijacije koji je imao samo reči hvale za svoj tim i godinu koja je za njima: “Veče je prošlo u najboljem redu, ostvarili smo nove kontakte, gosti su bili zadovoljni, kolege su ponosne na organizovano veče. Godina je brzo prošla i mogu vam reći da nije bilo lako izaći na kraj sa svim manifestacijama i takmičenjima koja smo imali, pa u ovu godinu ulazimo još spremniji sa željom da budemo mnogo bolji. Zadovoljan sam kako smo priveli kraju prvu godinu, a trenutno nam je u planu da krenemo sa edukacijama mladih na fakultetima i u školama, jer lakše se uči dok si mlad”, zaključuje mladi predsednik asocijacije Danilo Bukarica.
Autor: Ivana Knežević, nshronika.rs