Početna Kultura Veliki sajamski popusti: od 30% do 50% popusta na sve naslove

Veliki sajamski popusti: od 30% do 50% popusta na sve naslove

0

Sajamski popusti na Prometejevom sajtu počinju 14. oktobra i trajaće do 31. oktobra. Tokom trajanja popusta Prometej svojim kupcima omogući će i besplatnu poštarinu za sve porudžbine u iznosu od 1.000 dinara (umesto redovnog iznosa od 3000 dinara).

Prometejev spisak sajamskih popusta

Svi popusti važe na sajtu OVDE u knjižari u Novom Sadu (Svetozara Miletića 16), a od 19. do 27. oktobra, važiće i na Sajmu knjiga.

Istorija: 30% popusta na sve naslove

Na Sajmu vas čeka XI kolo edicije Srbija od 1914 do 1918, (OVDE).

Preporučujemo da pročitate dela Veliki pokrovitelj i “pravi“ saveznik: Odnosi Srbije i Rusije od 1913 do 1918 (OVDE) i Za bolje dane kneginje Darije Karađorđević. Izdvajamo i novo delo Mire Radojević Jugoslovenska iskušenja srpske inelektualne elite (OVDE) i knjigu Uspon Novog Sada od 1918 do 1941 kojom pokazujemo brigu o istoriji našeg grada. (OVDE)

Publicistika: 30% popusta na sve naslove

U poslednjih nekoliko meseci, veliku pažnju čitalaca privukli su naslovi: Blagoje Jovović – Srpski heroj u vučjoj jazbini, (OVDE) Princ nesreće (OVDE) (biografija Đorđa Karađorđevića) i Rade Pašić – enigma jednog vremena (biografija sina Nikole Pašića). (OVDE).

Lingvistika i rečnici: od 30% do 50% popusta

Od novih naslova izdvajamo Prečnik stranim rečima i izrazima (OVDE) i O jeziku, rode. (OVDE) Takođe preporučujemo da uštedite na kapitalnim izdanjima kao što su Sanskrtsko-srpski rečnik (OVDE) (50% popusta) i Turcizmi u srpskohrvatskom jeziku (50% popusta). (OVDE)

Knjige Dejana Medakovića: od 30% do 40% popusta

Poštovaoce lika i dela Dejana Medakovića obradovaće vest da smo pred ovogodišnji Sajam knjiga objavili čak četiri naslova: Srbi u Beču, (OVDE), Srbi u Zagrebu, (OVDE) Manastir Savina, (OVDE) Intervjui • Izjave • Prikazi • Polemike • Odgovori na ankete. (OVDE)

Reka: 30% popusta

Predlažemo da pročitate drugo izdanje romana Lakrimarijum (OVDE) kojem je dodeljena nagrada “Grozdana Olujić“. Poštovaoce lika i dela Nađe Tešić obradovaće vest da smo pored Buntovnice u senci (OVDE) objavili i njen roman Rodna gruda. (OVDE) Ako su vam draga dela koja se bave magijskim realizmom, dopašće vam se roman Kornelije. (OVDE).

Posebna izdanja: od 30% do 40% popusta

Naš urednički tim predlaže da pročitate novi naslov Geni, narodi, jezici (OVDE) (30% popusta), jedno od najpopularnijih dela sa prošlog sajma – Slovenski matrijarhat (OVDE) (40% popusta), kao i knjigu Nastanak evropskih jezika (OVDE) (40% popusta).

Plamičak – dečja književnost: 30% popusta

Predlažemo da za praznični poklon odaberete Kuglolinu. (OVDE) Mališanima koji vole avanture sigurno će se dopasti Veliki pticolov, (OVDE) dok će Mali princ iz Afrike (OVDE) osvojiti i najmlađe i sve koji neguju dete u sebi.

Akcija: 99 naslova od 99 do 499 dinara

Svi naslovi obuhvaćeni akcijom čekaju vas OVDE. Odabrali smo najrazličitije naslove kako biste mogli da pronađete poklon za sebe i drage osobe.

Iskoristite popust i besplatnu dostavu za iznose preko 1000 dinara do 31. oktobra.

Čekamo vas na sajtu, u knjižari, a od 19. oktobra i na Sajmu.

Izvor: NS Hronika
Foto: Promo