Početna Sport FK Vojvodina: Lalatović piše novu istoriju

FK Vojvodina: Lalatović piše novu istoriju

0

Nenad Lalatović je novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Vojvodina, potvrdili su iz Fudbalskog kluba Vojvodina.

“Na sednici Upravnog odbora, većinom glasova za novog šefa stručnog štaba odabran je Nenad Lalatović”, kažu iz Vojvodine.

Sa Lalatovićem su u timu Milan Vještica, Vidak Bratić i Milan Jovanić.

U njegovom štabu su i kondicioni treneri Aleksandar Jovančević, Luka Miljević, Bojan Antonić i analitičar Igor Gagričić.

Prvi tim Vojvodine do sada vodio je Nemanja Krtolica, između dve reprezentativne pauze, a upravni odbor Vojvodine je ocenio njegov rad pozitivnom ocenom.

Nenad Lalatović je već bio trener Vojvodine u dva navrata, prvi put je predvodio ekipu od novembra, 2015. do decembra, 2016. godine, nakon čega se u klub vratio 2019. i tu ostao do maja 2021.

U drugom angažmanu u Vojvodini Lalatović je ostvario i najveći uspeh u svojoj trenerskoj karijeri, pošto je sa novosadskim timom osvojio Kup Srbije.

Nenad Lalatović je statistički jedan od najuspešnijih trenera Vojvodine, a 2020. je predvodio ekipu do trofeja Kupa Srbije.

Lalatović je trenirao mnoge klubove u Srbiji, a poslednji klub koji je vodio su Mladost Lučani.

U istoriji kluba je upisan i kao trener sa najviše ostvarenih pobeda. Vojvodinu je predvodio na 131 utakmici, ostvario je 76 pobeda, 30 remija i 25 poraza.

Predstavljanje dolaska Nenada Lalatovića i novog stručnog štaba održaće se u sredu, 9. oktobra. u 11 časova na Fudbalskom centru Vujadin Boškov.

Izvor: 021.rs
Foto: Arhiva