Početna Sport Krtolica nakon remija sa Partizanom: Zadovoljan sam, imamo dve nedelje za popravku...

Krtolica nakon remija sa Partizanom: Zadovoljan sam, imamo dve nedelje za popravku i pojačanje

0

Šef stručnog štaba Vojvodine u derbiju sa Partizanom Nemanja Krtolica zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u remiju u Humskoj.

Vojvodina je remizirala sa 0:0, a Krtolica smatra da je u određenim situacijama ekipa mogla i bolje da reaguje, ali da je zadovoljan.

“U nekim situacijama smo morali. Moram da apostrofiram jednu dobru stvar, mi smo imali dobru energiju, ali je ona nestala, moraću da analiziram, ali sada nemam odgovor. Ja sam i na konferenciji za medije skrenuo pažnju na jednu stvar, a to je karakter. Igrači koji su tu u Vojvodini znaju da igraju, ali ima i tu neka druga stvar – kada obučete ovaj dres, na njemu stoji vaše prezime i to je najveća tetovaža koju možete da stavite, jer imate i taj grb koji morate da branite i sa time mogu da budem zadovoljan”, rekao je Krtolica.

On veruje da će Vojvodina iskoristiti ovu pauzu i da se pojača.

“Sada imamo dve nedelje za odmor, moramo neke stvari da rešimo i da se pojačamo. Ne sećam se kada je Partizan zamenio tri igrača na poluvremenu, a mi ipak nemamo toliki roster i moramo da čekamo i do 75. ili 80. minuta. Izgubili smo i odlaskom Ivanovića zbog pravila o bonusu, ali Vojvodina je veliki klub i siguran sam da će to rešiti”, zaključio je Krtolica.

Nakon reprezentativne pauze, prvi rival Vojvodini biće Železničar.

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina