Početna Sport Krtolica predvodi Vojvodinu protiv Partizana: Pravi trenutak da pokažemo šta smo

Krtolica predvodi Vojvodinu protiv Partizana: Pravi trenutak da pokažemo šta smo

0

Fudbaleri Vojvodine u nedelju, 1. septembra, gostuju Partizanu, u utakmici sedmog kola domaćeg šampionata.

Vojvodinu će sa klupe predvoditi pomoćni trener Nemanja Krtolica, nakon što su se klub i dosadašnji strateg Božidar Bandović razišli.

“Želim da kažem bez bilo kakve malicioznosti da mi je izuzetna čast što imam tu privilegiju što sedim ovde sa vama, a potom u nedelju na klupi Vojvodine u derbiju sa Partizanom. Neke stvari na kojima smo radili u ova četiri dana koliko smo imali i koje ćemo pokušati da popravimo jeste karakter o kom najviše brinemo. Ne brinemo toliko o reputaciji, već o karakteru, nas samih i igrača, jer karakter je ono što nas čini, a reputacija ono što drugi misle. Mi ćemo zaista učiniti sve, sturčni štab i igrači koliko možemo da pobedimo Partizan”, kaže Krtolica.

Slobodan Medojević se usaglasio da je ova utakmica pravi trenutak da Vojvodina pokaže svoju snagu.

“Svi u klubu smo svesni trenutne situacije i da rezultati na početku prvenstva nisu kakvim smo se nadali. Ali, pravi uvek nađu rešenje da izađu iz problema, a ja sam ubeđen da smo svi mi pravi i da ćemo naći put da izađemo iz ove situacije i da se vratimo tamo gde pripadamo. Svi smo svesni težine ovog grba i dresa i da je velika privilegija biti igrač Vojvodine i bez ikakvih reči i obećanja, na nama je da to pokažemo na utakmici sa Partizanom. Potrebno je mnogo strasti, emocije, pameti, želje i upornosti i kao što je šef rekao da damo sve od sebe i da idemo na pobedu”, rekao je Slobodan Medojević.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju, u 21.05 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina