Početna Sport Nikola Grbić održao trening mladim igračima novosadskog tima

Nikola Grbić održao trening mladim igračima novosadskog tima

0

Ostalo je još dosta vremena do početka klupske odbojkaške sezone, ali igrači “Vojvodine” uveliko se pripremaju za nove izazove. I ove sezone će mladost biti ključna reč prilikom formiranja tima. Na treningu “Vojvodine”, zatekli smo i svojevrsno iznenađenje.

Odbojkaški klub Vojvodina je još prošle sezone napravio preokret i okrenuo se mladim igračima iz svog pogona, umesto da dovodi zvučna imena svetske odbojke. Ove sezone, još više će podmladiti sastav i najveći teret poneće izuzetno mladi igrači.

Prošle sezone su upravo mladi igrači Vojvodine napravili veliko iznenađenje i uzeli su dva trofeja, u Superkupu i Kupu Srbije. Zato, vredno rade na pripremama i nadaju se novim uspesima.

Na pripremama Odbojkaškog kluba Vojvodina, sasvim slučajno smo zatekli i veliko odbojkaško ime. Nekadašnji selektor Srbije, Nikola Grbić, koji je posle sa poljskim timovima i reprezentacijom napravio velike rezultate, održao je jedan trening za mlade igrače novosadskog tima.

S obzirom na to da se u tom momentu privatno našao u Novom Sadu, a gaji i dugogodišnje prijateljstvo sa čelnicima i trenerima Vojvodine, njegov nekadašnji klub je sa oduševljenjem prihvatio da Nikola Grbić motiviše talentovane igrače i prenese deo svog iskustva.

Kako su istakli svi u novosadskom sportskom kolektivu, Vojvodina ima slavno ime koje obavezuje da se razmišlja o trofejima, ali takođe, razvoj mladih igrača, kako za klub, tako i za srpsku odbojku, prioritet je Odbojkaškog kluba Vojvodina.

Izvor: rtv.rs
Foto: Arhiva