Početna Sport Rukometaši Vojvodine dočekuju Partizan na Spensu – kreće se u osvajanje 12....

Rukometaši Vojvodine dočekuju Partizan na Spensu – kreće se u osvajanje 12. uzastopne titule

0

Rukometaši Vojvodine dočekaće velikog rivala, ekipu Partizana, na startu nove sezone Superlige Srbije, u sredu, 18. septembra.

Vojvodina nastoji da osvoji 12. uzastopnu titulu prvaka Srbije, a jedan od takmaca u toj borbi biće joj Partizan.

Novosadski tim je nedavno slavio nad Beograđanima u Superkupu Srbije, u Banjaluci.

Ono što se razlikuje od mečeva sa Partizanom iz prethodnih godina jeste to što će se ova utakmica igrati u velikoj dvorani Spensa, umesto na Slanoj bari.

Ulaznice su besplatne, a dele se isključivo preko društvenih mreža RK Vojvodina navijačima i simpatizerima kluba za zapadnu tribinu.

Trener Boris Rojević kaže da je srećan zbog toga što su sezonu otvorili sa dva trofeja, iako su promenili gotovo pola tima.

“To dovoljno govori o posvećenosti svih igrača, koji su skoro dva meseca priprema odradili sjajno. Radujemo se svakoj pobedi i svakom novom trofeju. Teško je u kratkom vremenu dva puta pobediti istog rivala, koji zaista ima ogroman kvalitet. Mi znamo naš put i naš cilj, igramo kod kuće, iako se dosta priča o tome u kojoj hali će se igrati. Pozivam naše navijače da podrže naše momke, da se stvori prava sportska atmosfera, kao što je bila u Banjaluci da svako bodri svoj tim i da uživamo u najboljem rukometu u našoj zemlji. Drago mi je što sam video fer i sportsko ponašanje igrača i obe klupe; svi mi imamo obavezu da budemo pravi sportisti i primer drugima”, poručuje Rojević.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u sredu, 18. septembra, u velikoj dvorani Spensa, u 18 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: Arhiva