Početna Sport Šesti međunarodni memorijalni turnir u boksu “Nevidljivi heroji” 7. i 8. septembra...

Šesti međunarodni memorijalni turnir u boksu “Nevidljivi heroji” 7. i 8. septembra na Spensu

0

Bokserski klub “Patriote“ organizator je Šestog međunarodnog memorijalnog turnira “Nevidljivi heroji“ koji će biti održan u holu novosadskog SPENS-a 7. i 8. septembra. Očekuje se učešće više od 70 boksera iz 11 zemalja Evrope i Azije u konkurenciji kadeta, juniora, omladinaca i seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Osim stalnih učenika ovog, sada već najposećenijeg, novosadskog bokserskog turnira kao što su klubovi iz Grčke, Irske, Slovenije i sa Kipra, učešće su prvi put najavili i klubovi iz Kirgistana i Izraela. Stigle su i preliminarne prijave boksera iz Poljske, Češke, Slovačke, BiH i Crne Gore.

Prvog takmičarskog dana od 16 časova biće održane kvalifikacije i polufinala dok su u isto vreme za nedelju planirani finalni meč i mečevi za treće mesto. Prvog takmičarskog dana u sklopu memorijala tradicionalno će biti održani mečevi u seniorskoj kokurenciji u znak sećanja na našeg poznatog trenera i selektora reprezentacije Jugoslavije prof. dr Momčila Savića.

Kao i prethodnih godina, sponzori i prijatelji kluba obezbedili su novčanu pomoć najugroženijim porodicama naših palih boraca u ratovima na prostorima bivše Jugoslavije.

Izvor: rtv.rs
Foto: Promo