Početna Sport Velika Vošina odbojkaška revija večeras na Spensu

Velika Vošina odbojkaška revija večeras na Spensu

0

Velika odbojkaška revija pod nazivom “Svi smo jedan tim”, u organizaciji Odbojkaškog kluba Vojvodina, održaće se večeras na Spensu.

Na jednom mestu OK Vojvodina okupiće sve svoje selekcije i predstaviti publici pobednike – osvajače Kupa Srbije, Superkupa, juniorske i kadetske šampione, pionire, akademce, ali i još neke, kako navode, drugare.

“U jednoj opuštenoj, zanimljivoj atmosferi, imaćete priliku da vidite sve naše igrače ne samo na terenu, nego i u ulozi trenera, spikera, didžeja, delegata, sudije, a nakon revije moći ćete i da siđete na teren da se fotografišete sa igračima, da ih upoznate, postavite im pitanja, da tražite autogram”, poručuju u klubu.

Kako je zamišljena revija?

“U toku zagrevanja formiraćemo četiri ekipe, koje će voditi naši treneri i igrači. Ekipe će činiti prvotimci, juniori, kadeti, deca naše akademije, mlađi igrači iz OK Novi Sad i drugari iz drugih gradskih klubova. Šef stručnog štaba Marko Narančić izvući će protivnika za ekipu 1. Najpre će dve ekipe odigrati mini meč – jedan set do 15 poena. Nakon toga isti meč odigraće i druge dve ekipe, a na kraju će pobednici odigrati i treći set. Na taj način dobićemo revijalnog pobednika. Treneri će izabrati MVP-ja iz svake ekipe, ali tako da to budu najmlađi pojedinci. Četiri najbolja igrača dobiće plaketu i poklončić, koji će pripremiti naš poslovni partner Fotograf NS”, dodaju u OK Vojvodina.

Nakon toga publika će imati priliku da nam se pridruži na terenu. Uz teren će biti postavljeni svi naši pehari ove sezone.

Ulaz u malu salu je besplatan. Događaj počinje u 20 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: OK Vojvodina