Početna Sport Vojvodina gostuje Radničkom 1923: “Opasni su iz kontri, moramo da popravimo realizaciju”

Vojvodina gostuje Radničkom 1923: “Opasni su iz kontri, moramo da popravimo realizaciju”

0

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Radničkog 1923 u Gornjem Milanovcu u ponedeljak, danas, u petom kolu Superlige Srbije.

Predstojeći rival Vojvodine prihvatio je molbu Novosađana da se utakmica pomeri za jedan dan, kako bi tim mogao da se odmori nakon evropske turneje.

Trener Vojvodine Božidar Bandović kaže da tim ima dva-tri dana odmora nakon napornih 120 minuta protiv Maribora.

“Mislim da su tri boda veoma važni za nas. Igramo protiv agresivne ekipe protiv koje smo odigrali teške utakmice prošle sezone, biće mnogo duela, drugih lopti. Radnički 1923 ima individualce koji su veoma opasni, posebno iz kontra napada. Moramo da budemo pažljivi i u posedu lopte i u prostorima gde osvojimo posed. Želim da igramo dobar presing i da imamo dobre pozicije iza lopte. Kao što sam rekao, veoma važna utakmica za nas. Pozitivno je što smo dobili Maribor 1:0, iako nismo prošli dalje”, poručuje Bandović.

Van stroja su i dalje Poletanović, Vukanović, Radulović, Veličković i Sukačev.

Po Bandovićevim rečima, ekipa mora da popravi realizaciju i da zadrži dobru igru u odbrani kao protiv Maribora.

“Ako budemo stvarali šanse, ali moramo i da ih realizujemo, jer smo ih imali mnogo. Ako budemo dobro u defanzivi kao u revanšu sa Mariborom, onda i to može da odluči ovaj meč. Moramo da igramo našu igru, da stvaramo šanse, ali i da ih realizujemo i da se čuvamo kontri, da defanzivci budu blizu njihovih ofanzivaca”, dodaje Bandović.

Utakmica između Radničkog 1923 i Vojvodine igra se u 19 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina